Hipodrom Beograd

Paštorićeva 2

+381616666941

Imate li pitanje? Slobodno nas pozovite.

Radimo od 9:00 do 21:00

Online prodavnica i zakazivanje časova su uvek dostupni.

1 Čas Jahanja sa Instruktorom – 45 minuta

2.000 RSD

1 Čas Jahanja sa Instruktorom – 45 Minuta

Uživajte u jedinstvenom iskustvu jahanja uz iskusnog instruktora! 1 Čas Jahanja traje 45 minuta i idealan je za sve nivoe jahača. Sa pažljivo biranim mirnim konjima i individualnim pristupom, garantujemo sigurno i nezaboravno iskustvo. Cena za jedan čas je 2000 din. Rezervišite svoj termin danas i zakoračite u svet jahanja sa Školom Jahanja Prestige!

Категорија: Ознака:
Guaranteed Safe Checkout

Doživite nezaboravno iskustvo jahanja uz naš ekskluzivni 1 čas jahanja sa instruktorom!

U Školi Jahanja Prestige, verujemo da je jahanje više od sporta – to je umetnost, disciplina i ljubav prema konjima. Naša ponuda od 1 časa jahanja sa instruktorom, u trajanju od 45 minuta, osmišljena je da vam pruži savršeno uvodno iskustvo u svet jahanja ili da unapredi vaše postojeće veštine.

Prednosti Škole Jahanja Prestige

Iskusni Instruktori Naši instruktori su profesionalni jahači i takmičari sa dugogodišnjim iskustvom. Njihova strast prema konjima i predanost obuci svakog učenika osigurava da ćete dobiti vrhunsku obuku i podršku. Bilo da ste potpuni početnik ili napredni jahač, naši instruktori će prilagoditi čas vašim individualnim potrebama i ciljevima.

Mirni i Pouzdani Konji Naši konji su pažljivo birani zbog svojih stabilnih i mirnih temperamenata. Oni su obučeni da budu pouzdani i sigurni partneri u učenju, što omogućava jahačima svih nivoa da se osećaju sigurno i samouvereno. Povezivanje sa konjem je ključno za uspeh u jahanju, a naši konji su savršeni saputnici na tom putu.

Bezbednost na Prvom Mestu Sigurnost je naš prioritet broj jedan. Naša škola je opremljena najmodernijom opremom za jahanje, a naši instruktori su obučeni za pružanje prve pomoći. Pre svake lekcije, učenici dobijaju detaljne instrukcije o pravilnom ponašanju i sigurnosnim merama, kako bi se obezbedilo sigurno i prijatno iskustvo za sve.

Rezervišite sebi 1 Čas Jahanja u KK Prestige.

Šta Očekivati od 1 Časa Jahanja sa Instruktorom?

Osnovne Lekcije o Bezbednosti Pre nego što zajašete konja, naši instruktori će vas uputiti u sve važne aspekte sigurnosti. Naučićete kako pravilno pristupiti konju, kako se ponašati u štali i tokom jahanja, kao i kako koristiti zaštitnu opremu.

Praktične Veštine Jahanja Tokom 1 Čas Jahanja od 45 minuta, uživaćete u učenju osnovnih veština jahanja ili unapređivanju vaših postojećih veština. Naši instruktori će vas voditi kroz svaki korak, pružajući vam korisne savete i tehniku koja će vam pomoći da postanete bolji jahač.

Nezaboravno Iskustvo Provedite kvalitetno vreme na otvorenom, povezujući se sa konjem i uživajući u prelepim pejzažima. Bilo da želite da se opustite ili da se izazovete, naš čas jahanja je savršen način da provedete dan.

Zašto Izabrati Nas?

Individualni Pristup Svi naši časovi su prilagođeni vašim potrebama i nivou iskustva. Bez obzira na to da li ste potpuni početnik ili napredni jahač, naši instruktori će se pobrinuti da dobijete personalizovanu obuku koja će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

Stručno Vođenje Naši instruktori su ne samo iskusni jahači, već i sjajni edukatori. Njihova sposobnost da prenesu znanje i veštine na razumljiv i pristupačan način čini našu školu jahanja jedinstvenom.

Pristupačne Cene Verujemo da kvalitetna obuka treba da bude dostupna svima. Naša cena od 2000 din za 45 minuta jahanja sa instruktorom je konkurentna i pristupačna, omogućavajući vam da uživate u vrhunskom iskustvu jahanja bez prevelikih troškova.

Rezervišite Svoj Čas Danas!

Ne propustite priliku da iskusite radost jahanja uz Školu Jahanja Prestige. Bilo da želite da naučite nešto novo, unapredite svoje veštine ili jednostavno uživate u društvu konja, naš čas jahanja sa instruktorom je savršen izbor za vas.

1 Čas Jahanja

Cena: 2000 din za 45 minuta

Rezervišite svoj termin danas i zakoračite u svet jahanja sa Školom Jahanja Prestige!

Trajanje Časa

45 minuta

Рецензије

Још нема коментара.

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.

Корпа