Dodatne Usluge

Pansion za konje

Naš klub Vam nudi mogućnost čuvanja Vaših konja u kvalitetno opemljenim uslovima uz stalni nadzor našeg tima kao i svu potrebnu brigu i izvođenje konja u padok

Iznajmljivanje konja za snimanje

Nudmo Vam mogućnost iznajmljivanja konja za slikanje i snimanje video materijala. Prevoz i oprema za konje su obezbeđeni od strane kluba.

Najahivanje i ujahivanje konja

Naši iskusni treneri pobrinuće se da Vaši mladi konju steknu sva potrebna znanja i sve osnovne veštine za ulazak u konjički sport.

Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete treninzima Vašeg konja,, nudimo Vam mogućnost snimanja kompletnog treninga, kao i profesionalnu procenu napretka Vašeg konja.

Zašto izabrati školu jahanja Prestige

Škola Jahanja Prestige na Beogradskom Hipodromu je više od obične škole jahanja – to je zajednica koja vas inspiriše da ostvarite svoje snove u svetu konjičkog sporta. Naš tim instruktora čine iskusni profesionalci koji su posvećeni pružanju personalizovanog pristupa svakom učeniku.

Sa pažljivo osmišljenim programima, koji su prilagođeni svim uzrastima i nivoima iskustva, obezbeđujemo da svaki učenik napreduje u skladu sa svojim tempom i ciljevima. Naši mirni i dobro dresirani konji su idealni partneri u učenju, omogućavajući vam da steknete sigurnost i veštine u prijatnom i bezbednom okruženju.

 

20+ Godina Iskustva

Vrhunski treneri i stručnjaci

15+ Konja u klubu

Posvećenost i podrška