O nama

Prestige logo

Prestige equestrian Club

Konjički klub „Prestige“ osnovan je 2012. godine, nalazi se na Beogradskom hipodromu. Bavi se obukom dece i odraslih kroz profesionalno organizovanu školu jahanja, uključujući i sportsko i rekreativno jahanje. Klub pruža i usluge pansiona za konje i iznajmljuje konje za potrebe snimanja filmova, serija, spotova itd.

 

Učlanite Se u Konjički klub Prestige

Skola Jahanja Prestige
Konjički Klub Prestige Equestrian Club Logo

Dobrodošli u Konjički Klub Prestige, mesto gde ljubav prema konjima i strast za jahanjem dolaze do izražaja. Osnovan 2012. godine, naš klub se nalazi na prestižnoj lokaciji na Beogradskom hipodromu. Sa bogatom tradicijom i profesionalnim pristupom, pružamo jedinstveno iskustvo za sve ljubitelje konja i jahanja, bez obzira na nivo veštine.

 

Naša Misija i Vrednosti

 

Misija

Naša misija je da promovišemo konjički sport i kulturu kroz visokokvalitetnu obuku, rekreativne aktivnosti i organizovane sportske programe. Cilj nam je da svim članovima omogućimo nezaboravno iskustvo jahanja i interakcije sa konjima.

 

Vrednosti

 
  • Profesionalizam: Svaki član našeg tima je posvećen pružanju najbolje moguće obuke i podrške.
  • Bezbednost: Bezbednost naših članova i konja je na prvom mestu.
  • Zajedništvo: Stvaramo prijateljsku i podržavajuću zajednicu za sve naše članove.
  • Ljubav prema konjima: Potstičemo duboko poštovanje i brigu prema svim životinjama.

Naš tim trenera čine licencirani profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u konjičkom sportu. Njihova stručnost i predanost omogućavaju visok nivo obuke i individualni pristup svakom članu.

Svaki naš trener posvećen je kontinuiranom usavršavanju i prilagođavanju treninga kako bi se postigli najbolji rezultati za naše članove.

Bez obzira na vaše prethodno iskustvo, naši treneri će vam pomoći da savladate sve aspekte jahanja, od osnova do naprednih tehnika.

Kroz strpljenje, razumevanje i motivaciju, osiguraćemo da svaki vaš korak na ovom putovanju bude uspešan i ispunjen zadovoljstvom.

Osoblje Konjičkog Kluba Prestige je posvećeno stvaranju prijateljske i podržavajuće atmosfere. Svi članovi našeg tima dele strast prema konjima i predanost pružanju najbolje moguće usluge. Naše osoblje je zaduženo za svakodnevnu brigu o konjima, održavanje objekata i pomoć članovima kluba.

Naša ljubaznost i profesionalnost doprinose tome da se svaki član oseća dobrodošlo i ugodno. Bilo da imate pitanja o našim uslugama, trebate pomoć sa opremom, ili samo želite da se bolje upoznate sa našim konjima, naše osoblje je uvek tu za vas.

Naš veterinarski tim igra ključnu ulogu u osiguravanju zdravlja i dobrobiti naših konja. Sastoji se od iskusnih veterinara koji redovno prate zdravstveno stanje svakog konja i pružaju neophodnu medicinsku negu.

Redovne zdravstvene provere, preventivne mere i hitne intervencije deo su naše svakodnevne rutine.

Veterinarski tim takođe radi na edukaciji vlasnika konja o najboljim praksama u vezi sa negom i ishranom, kako bi se osiguralo dugoročno zdravlje i vitalnost svih konja u našem klubu.

Naša posvećenost veterinarskoj brizi garantuje da su naši konji uvek u vrhunskoj kondiciji, spremni za sve aktivnosti koje ih očekuju.

U Konjičkom Klubu Prestige, trudimo se da ponudimo širok spektar specijalizovanih programa i aktivnosti koji će zadovoljiti sve interese i nivoe iskustva. Organizujemo takmičenja, radionice i društvene događaje tokom cele godine, omogućavajući članovima da se povežu, uče i napreduju u prijateljskom okruženju.

Naši specijalizovani programi uključuju treninge za takmičarski sport, rekreativno jahanje, i posebne događaje kao što su vikend kampovi za decu i odrasle. Naš cilj je da svaki član pronađe nešto što će ga motivisati i inspirisati da se dalje razvija u svetu konjičkog sporta.

Podrška naših članova je ključna za uspeh i zadovoljstvo u Konjičkom Klubu Prestige.

Naš tim je uvek dostupan da pruži pomoć, odgovori na pitanja i reši sve potencijalne probleme.

Organizujemo redovne sastanke i radionice kako bismo obezbedili da svi naši članovi budu informisani i uključeni u rad kluba. Kroz personalizovan pristup i stalnu komunikaciju, trudimo se da svaki član dobije potrebnu pažnju i podršku, kako bi njihovo iskustvo u našem klubu bilo što prijatnije i uspešnije.

Naš tim

Nina Šobota

Predsednica kluba

Mina Bogdanović

Operativni trener

Prof. dr. Radomir Dokić

Specijalni savetnik i trener

simche

Simonida Simić

Operativni trener i sekretar kluba

sofija

Sofija Zogović

Operativni trener

masa

Maša Vučetić

Takmičar

dragana

Dragana Krdžić

Najveća podrška

Naši konji

Prestige Equestrian Experience

Jedinstveno Iskustvo

Konjički Klub Prestige pruža jedinstveno iskustvo za sve ljubitelje konja. Naša ponuda obuhvata sve aspekte konjičkog sporta i rekreacije, omogućavajući članovima da u potpunosti uživaju u svojoj strasti.

 

Događaji i Aktivnosti

Organizujemo različite događaje i aktivnosti tokom godine, uključujući takmičenja, radionice, i društvene događaje. Ovo omogućava članovima da se povežu, uče i napreduju u prijateljskom okruženju.

Postanite Deo Naše Zajednice

Kako se Učlaniti

Postati član Konjičkog Kluba Prestige je jednostavno. Pozivamo Vas da nas kontaktirate i posetite na Beogradskom hipodromu, Pastoriceva 2, 11000 Beograd, gde možete saznati više o našim programima i uslugama. Naš tim će vam rado pružiti sve informacije i pomoći vam da započnete svoje konjičko putovanje.

Prednosti Članstva

Članstvo u našem klubu donosi brojne prednosti, uključujući pristup svim našim uslugama, posebnim događajima i ekskluzivnim ponudama. Bilo da ste početnik ili iskusni jahač, nudimo Vam podršku i resurse potrebne za uspeh.

Knjiga utisaka

teodora bjelica

Teodora Bijelica

Glumica i model
5/5

...

5/5

Danas sam se opet zaljubila-doživotno i to ni manje ni vise nego u Tornada, čistokrvnog pastuva i šampiona. Ovaj konj je udobniji od 90 posto besnih automobila i mislim da ću na narednu kafu ići na njemu kroz Beograd. 🏆 Ako mogu da parkiraju aute po Stahinjica Bana, mislim da će se mesta naći i za mog Tornada. ⭐️Od sebe sve daj i ne popustaj! Kad poraze brojiš, ne pristaj na kraj! Svaki dan Iskoristi sto najbolje znaš. I daj životu sve sto možeš da daš! S ljubavlju, Vasa Jovana Jeremic. @rtvpink Hvala @jahanje_prestige , @foster_craft @diamondvictorycouture

Jovana Jeremić

TV voditeljka
Marina Viskovic

Marina Visković

Pevačica
5/5

...

Konjički Klub Prestige nudi profesionalno organizovanu školu jahanja namenjenu kako deci, tako i odraslima. Naši programi su osmišljeni da zadovolje potrebe različitih nivoa znanja, od početnika do naprednih jahača.

 

Za one koji žele da se ozbiljno bave konjičkim sportom, nudimo specijalizovane programe sportske obuke. Naši licencirani treneri rade sa jahačima na razvijanju veština, taktike i fizičke spremnosti potrebne za takmičenja.

Rekreativno jahanje je idealno za sve one koji žele da uživaju u jahanju bez takmičarskog pritiska. Pružamo opuštajuće i prijatne jahačke ture koje omogućavaju članovima da se povežu sa prirodom i konjima.

Usluge pansiona za konje su dostupne za sve vlasnike koji žele da njihovim konjima bude pružena najbolja moguća nega. Naši moderni objekti i iskusno osoblje osiguravaju da vaši konji budu zdravi, sretni i dobro zbrinuti.

Konjički Klub Prestige nudi usluge iznajmljivanja konja za potrebe snimanja filmova, serija, muzičkih spotova i drugih produkcija. Naši konji su obučeni i naviknuti na kamere, što omogućava profesionalne i sigurne uslove snimanja.

Корпа